FAQ - Veelgestelde vragen

Wat is La Mercanti?

Een bedrijf dat sinds 1997 plant en levert:
Kantoor- en gemeenschapsruimtes met exclusieve collecties van de belangrijkste designers binnen en buiten Italië en Italiaanse fabrikanten geselecteerd door voortdurende te scouten naar verschillende vormen van creativiteit, design, comfort, kwaliteit en naleving van de wet- en regelgeving.

Waarom zou ik kopen bij La Mercanti?

Beter kantoor, meer succes Behalve een beschikbaar archief van de beste Italiaanse meubelen en gekwalificeerde medewerkers, biedt La Mercanti professionele on-stream service voor het plannen van de inrichting van ruimtes, advies om het beste product te kiezen en snelle en zorgvuldige after-sales service.

Is het goedkoper om bij La Mercanti te kopen?

Onze directe en historische relatie met de beste fabrikanten van Italië (ongeveer 103 bedrijven) stelt ons in staat om veel korting te geven.

Wat kost het?

Kijk naar de “prijslijstindicaties” rechtsonder bij elke reeks. We hebben een aantal offertes van standaardinrichtingen op basis van de prijslijst van de fabrikant gepubliceerd. Aan de hand daarvan kunt u een algemeen idee krijgen van het prijsniveau van de reeks die u aan het bekijken bent.

Welke kortingen passen jullie toe op de prijzen in de lijst?

Kortingen lopen uiteen van 10% tot zelfs 40% van de lijstprijs, afhankelijk van de reeks en de hoeveelheid waarvoor u een offerte hebt aangevraagd. Neem contact met ons op voor een offerte of extra korting.

Ik moet een paar ruimtes van meubelen voorzien en ik heb een project nodig.

Als u een project nodig hebt, belt u ons op telefoonnummer +39.0735.753833 of stuurt u een e-mail naar info@lamercanti.net. Stuur ons een plattegrond van de ruimtes die van meubelen moeten worden voorzien en laat ons weten wat uw doelen en behoeften zijn.

Is het mogelijk om jullie kantoor in Italië te bezoeken?

U bent van harte welkom in onze nieuwe toonzaal en hoofdkantoor op het adres Via Pasubio 10 in San Benedetto del Tronto. Bel ons op telefoonnummer +39.0735.753833 of stuur een e-mail naar info@lamercanti.net om een afspraak te maken.

Leveren jullie overal ter wereld?

Ja, we leveren zowel in Italië als in het buitenland. Levering wereldwijd. INCOTERMS-indicaties om de taken, kosten en risico's verbonden met transport en aflevering van de goederen duidelijk te communiceren:

Ex Works - Eigen verzending klant.
CIP (tylko w Europie): (alleen Europa): Vracht- en verzekeringskosten naar uw adres betaald.
CIF (transport morski): (zeevracht): Kosten, verzekering en vrachtkosten naar bestemmingshaven betaald.
DAT (zee- of luchtvracht): Kosten, verzekering en vrachtkosten naar bestemmingsterminal betaald.
DDP (zee- of luchtvracht): Op uw adres afgeleverd; verzekering, vrachtkosten en invoerrechten betaald.

Wat zijn de levertijden?

Onze levertijden variëren afhankelijk van de bestelling. Ieder product heeft een andere levertijd.

Hoe kan ik problemen met bestellingen en leveringen oplossen?

Bel Laura van onze klantenservice op telefoonnummer +39.0735.753833 of stuur een e-mail naar info@lamercanti.net.

credit card Visa credit card Mastercard credit card American Express PayPal
Privacy Policy