La Mercanti: het Italiaanse interieurdesignbedrijf

La Mercanti is een van de 's werelds topdistributeurs van meubelen Made in Italy sinds 1997. Onze ongeëvenaarde ervaring en grondige kennis van meubelen wereldwijd stellen ons in staat een uitgebreid pakket interieurontwerpservices te leveren als onderdeel van elk kant-en-klaar meubelinrichtingsproject van zowel particulieren als bedrijven. Sinds 2003 wordt het professionalisme van La Mercanti ondersteund door het UNI EN ISO 9001:15 managementcertificaat.

Transparantie, waardigheid, esthetische smaak en een professionele aanpak zijn kernwaarden die de relaties zowel intern, tussen onze medewerkers, als extern, met klanten, leveranciers en interieurontwerpers die bij het proces betrokken zijn, bepalen.

 • staff 01

  Marco Olivieri

  dr. Marco Olivieri

  Founder & CeO
  Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.
 • staff 02

  Andrea Bollettini

  Andrea Bollettini

  Founder and Logistics specialist
  Oprichter en logistiek expert. Optimalisatie van magazijnoperaties door optimale opslagindelingen, werkprocessen en operationale werkstromen. Herindeling van bestaande magazijnen en het ontwerpen van nieuwe.
 • staff 01

  Mirco Cameli

  Mirco Cameli

  Quality Manager
  Kwaliteitsmanager bij La Mercanti. Mirco speelt een essentiële rol in het coördineren van alle activiteiten en functies binnen het interieurdesignproces. Micro heeft als motto: “Stop nooit met verbeteren”.
 • staff 01

  Antonio Consorti

  Antonio Consorti

  Interior Designer
  Interieurdesigner bij La Mercanti. Antonio heeft veel ervaring in interieurdesign voor bedrijven en heeft voor vele oplossingen van hoge kwaliteit gezorgd voor uiteenlopende prestigieuze kantoren, winkels en woningbouworganisaties. Zijn bijdrage aan project en design management, het plannen van de indeling van kantoorruimtes en de eindoplevering van project.
 • staff 01

  Silvia Tavoletti

  Silvia Tavoletti

  Administrative Account
  Administratief Manager bij La Mercanti. Silvia's energie en passie voor het vinden van de perfecte oplossing maken haar degene bij wie je moet zijn voor alles wat te maken heeft met administratie en logistiek. Silvia is de specialist bij uitstek op het gebied van factuurverwerking en orderbeheer. Ze is de eindverantwoordelijke voor de communicatie met klanten, leveranciers, meerderen en teamleden.
 • staff 01

  Ida Raffaella Mecozzi

  dr. Ida Raffaella Mecozzi

  Sales Account
  Sales Manager bij La Mercanti. Even doeltreffend als lid van een team als als onafhankelijke specialist. Raffaella past zich aan de behoeften van de klant aan en is altijd gefocust op de zakelijke kant. Dankzij haar scherpte en creativiteit kan ze dingen vinden om te veranderen en anticiperen op veranderingen, en elke mogelijkheid benutten. Raffaella spreekt Italiaans, Engels en Frans.
 • staff 01

  Laura Olivieri

  dr. Laura Olivieri

  Sales & Customer care
  Verantwoordelijk voor Sales en Klantenservice. Laura is resultaatgericht en weet alles over klantenservice van wereldklasse. Ze schrijft en spreekt vloeiend Italiaans, Engels en Frans.
 • staff 01

  Giulia Santomo

  dr. Giulia Santomo

  Sales & Customer care
  Giulia is responsible for managing corporate international clients and A&D. She guides customers to make confident, intelligent office furniture decisions. Then she takes the lead to combine the realisation of their projects with the service they expect. Speaks Italian, English and French.
 • Silvia Capriotti

  Silvia Capriotti

  dr. Silvia Capriotti

  Sales & Customer care
  Verantwoordelijk voor Verkoop en Klantenservice bij La Mercanti. Gebruik makend van haar interpersoonlijke en doelgerichte vaardigheden, is het haar taak om de eisen van de klanten te begrijpen en te plannen hoe aan hun behoeften tegemoet te komen. Spreekt Italiaans, Engels en Spaans.
credit card Visa credit card Mastercard credit card American Express PayPal
Privacy Policy